Home » Waarom Feng Shui?

Waarom Feng Shui?

De laatste vijftig jaar hebben wij door nieuwe technologieën meer en meer onze woonomgeving belast en daardoor ook onze gezondheid en immuniteitsprobleem.
Meer en meer mensen lijden aan vermoeidheid en depressie, tijdsdruk, verkeer, werken met computers, machines en overmatige blootstelling aan lawaai en electro-magnetische velden ook de voeding en voedingsgewoonten leiden tot verzwakking van ons immuniteitssysteem.

Het lichaam fungeert als antenne en door deze stoorzenders wordt ons fysiek lichaam gedesynchroniseerd en kan resulteren in abnormaal gedrag zoals geweld,echtscheiding, familieproblemen. Vele van deze problemen kunnen niet onmiddellijk uitgelegd en opgelost worden door de westerse wetenschap.

Daarom zijn de oosterse filosofieën een manier om op een andere wijze met dagelijkse dingen bezig te zijn.
Het is belangrijk dat Feng Shui ons middelen toereikt om met onze omgeving op een positieve manier om te gaan.
Wij zijn een reflectie en een product van onze omgeving, waar we wonen en hoe we wonen beïnvloedt onze levensenergie. Het is in ons voordeel om een woon en werksfeer te creëren die familie banden, zakelijke productiviteit en gezondheid versterken.

Toepassingsmogelijkheden

Het zoeken naar een geschikte plaats voor het bouwen van een woning, Het zoeken van een geschikte bestaande woning, Een goede oriëntatie van de woning ten opzichte van het kompas, Goede verdeling en gebruik van de ruimten, Interieurinrichting specifiek voor de verschillende ruimten, ingangen, living, hall, slaapkamers, kantoren, kantoor van de direktie, enz... Het plaatsen van het meubilair, Selectie van de kleur en decoratieve objecten specifiek voor de lokatie,...